Médiamegjelenések

Rugalmas mentorprogramot indít a Sikeres Nők Egyesülete

A Sikeres Nők Egyesületének egyik legfontosabb szakmai programja a mentoring program.

A program célja, hogy a mentoráltak támogatást kapjanak szakmai fejlődésükhöz nagy vezetői tapasztalattal rendelkező női és férfi vezetőktől.

A sokszínűség konferenciája és a kiválóságok ünnepe

Találóan fogalmazta meg a PWA Hungary (Professional Women’s Association) hagyományos éves konferenciájának egyik vendége: „Ez egy sokszínűen humánus üzleti konferencia, még több kellene belőle, hogy még többet tudjunk kihozni az emberi képességeinkből. Ez a legnagyobb tartalékunk.”

Katona Melinda: „Egyre több férfi vezető is csatlakozik hozzánk”

A PWA évadzárója
2015. június 5.
A PWA – Sikeres Nők Egyesülete évadzáró találkozóját a napokban tartották a Radisson Blue Béke Hotelben. Katona Melinda, az egyesület elnöke ismertette, kik azok a pályázók, akik bekerülhettek a PWA egyedülálló mentoring programjába. A rendezvényen részt vettek a PWA idei kitüntetettjei is: Herczeg Ágnes, a Wine Treasury Kft és Wine School Kft. ügyvezető tulajdonosa, aki a Női Vállalkozó Díjat nyerte, és Veres Rita, az Aon Hewitt európai üzletágvezetője, aki a Női Menedzser Díjat kapta

A tudáshoz nyitottság is kell

168 Óra Online, 2015. március 27.
A PWA – Sikeres Nők Egyesülete vezetői konferenciájának gálaestjén a Corinthia Hotel Budapest báltermében adták át tegnap este a PWA által alapított három rangos elismerést: a Női Vállalkozó Díjat, a Női Menedzser Díjat és a Férfi Menedzser Díjat. A díjak odaítéléséről szakmai zsűri döntött – beérkező pályázatok alapján. A gálaest bevételéből a Csodalámpa Alapítvány, amely a PWA társadalmi partnere, tegnap ismét teljesíteni tudta egy súlyosan beteg, kórházban ápolt kisgyerek kívánságát, aki laptopot kért.

Nálam a személyes fejlődés az elsődleges

Veres Rita, az Aon Hewitt európai üzletágvezetője, a Női Menedzser Díjat kapta idén a PWA-től. A kerekasztal-beszélgetést Veres Rita azzal kezdte: a PWA díja még magasabbra tette a lécet saját szakmai és társadalmi szerepvállalása kapcsán is.