Zelend Nikoletta: SNI Suli – Ahol a speciális normális

Amikor a napnál is világosabbá vált, hogy egy olyan gyermeket kaptam, aki sokkal nagyobb kihívást jelent, mint egy élő televíziós műsor levezénylése, búcsút mondtam a szakmának és megalkottam azt, amire nekem is a legnagyobb szükségem volt. Az SNI Sulit.

Az SNI Suli az atipikusan fejlődő, ADHD-s, autista, szenzoros feldolgozási zavarral élő gyermekekkel kapcsolatos kihívások bemutatására, megértésére és az ehhez kapcsolódó nézőpontváltás elősegítésére alakult edukációs online felület. Egy olyan online platform és videotár, ahol a pozitív attitűd garantált, mert hiszek a sajátos igényű gyermekek elfogadásában. snisuli.hu – AHOL A SPECIÁLIS NORMÁLIS


Én a kommunikációban hiszek. Abból jön a tudás. Tudásból megértés. Megértésből támogatás. Szülőket és szakembereket fogok össze egymagam, 2023-ban két hatalmas INGYENES online konferenciát szerveztem és valósítottam meg.

Az I. SNI iskolaválasztó hétvégén áprilisban bemutattam azokat az intézményeket, ahol a speciális normális. A november 11-i Viselkedés Konferenciát már azért álmodtam meg, hogy a szülők ne érezzék magukat szégyenkezve, ha a gyereküknek éppen nincs kapacitása jól viselkedeni. Idén október 5-én kerül megrendezésre az ADHD ÉS AUTIZMUS SUMMIT, a házigazda: Ábel Anita lesz.

Hatalmas erő van abban, hogy mi vagyunk a válasz a kihívásokra! Éppen ezért naprakész vagyok, a külföldi újdonságokat és módszereket folyamatosan monitorzom, főként ADHD és autizmus témában.

A legjobb szakemberek felkutatásával és videók forgatásával gőzerővel haladok előre!