Both Tímea: …mert minden álom valóra válik

A kozmetikusként kezdtem a pályafutásomat. Sokféle termékkel dolgoztam, de nem tudtam tartós eredményeket elérni velük. Tanulni kezdtem vegyészetet, drog- és toxikológiát, aromaterápiát, parfümkeverést.

Elkészítettem bő 12 évvel ezelőtt növényi olajokból és kivonatokból az első krémeket, szérumokat, amikkel látványos és tartós eredményeket tudtam elérni a kozmetikában.

2016-ban vállalkozó lettem, mindnekinek meg akartam mutatni milyen változást idéznek elő a teljes értékű kozmetikumok.

2017-ben találkoztam egy marketingessel, aki meghallgatva a sztorimat elhatározta, hogy felépíti a márkát, így megalakult a Herbsgarden International Kft.

Neki köszönhetően jött létre a Herbsgarden kozmetikai márka a mai formájában.

A Forbes magazin is írt rólunk 2019-ben.

Elsősorban szakember vagyok, több kozmetikai márkának vagyok a termékfejlesztője. 2022 augusztusában kivásároltam az üzlettársamat.

2023-ban megdupláztuk a 2022 év forgalmát.


A szép bőr önbizalmat ad, ami már félsiker a boldogsághoz! A Herbsgarden termékek különlegessége a kozmetikus szemléletben, a logikusan és célirányosan összeállított receptúrában rejlik.

Válogatott minőségű, klinikailag igazolt hatással rendelkező növényi kivonatokban gazdag szépítőszerek az anti-aging területen működnek látványos eredményekkel.

Célom, hogy több millió nőt szépíthessek meg szerte a világban. A jövő kozmetikuma az egészséges arcbőrre fókuszál, a méltosággal megöregedni fiatalos megjelenéssel.

Hiszem, hogy a legfontosabb, amit kívülről tehetünk, hogy valódi hatóanyagban gazdag, bőrazonos natúrkozmetikumot kenünk a bőrünkre. A szépségszalonokban pedig olyan élményt adni, ami nemcsak 1-2 órás relaxációt jelent a vendégnek, hanem látványos bőrfiatalítást, feszesítést, regenerálást és feltöltést.

Szenvedélyesen alkotom tovább a még hatékonyabb formulákat, hogy 3-5-10 év múlva te is szeress a tükörbe nézni.