Vadász-Bóta Judit: Judit, avagy az egyensúly formái

Vadász-Bóta Judit eredeti szakmáját tekintve szociális gyermek –és ifjúságvédelmi ügyintéző. Hosszú hónapok szomorú küzdelme után sem sikerült munkát találnia szakmájában, így arra a döntésre jutott, hogy újabb képzést vállal.

„Véletlen” adódott a masszőri lehetőség 2012-ben, de nem bánta meg, hiszen mindig is közel állt hozzá, hogy segítő szakmában adja a tudását mások épülésére.

Tarnalelesz majd Borsodszentgyörgy után egy nagyobb városban, Egerben próbált szerencsét.


Az évek sora alatt számos szállodában megfordult, miközben folytatta a tanulást: a test és lélek egyensúlya, a sérült egységek helyrehozása hívta életre benne az igényt a metamorf masszázs, reiki illetve számos rehabilitációs ismeret elsajátítására.

Nyolc éve egyéni vállalkozó, hét évvel ezelőtt pedig úgy gondolta, hogy saját stúdiót nyit, ami – a koronavíruson, az adószabályok változásán túl – a mai napig sikeresen működik.

Juditban is laktak félelmek a nyitáskor, de vallja, hogy nem a vállalkozás üzemeltetése, hanem a kezeltek testi-lelki egységének (újra) megtalálása a valós sikere. Komplex tanácsaival olyan információs bázisból dolgozik, amit csak nehezen vagy sehogy nem tud a kérdező megszerezni, mindamellett, hogy nem erőszakolja rá senkire a gyógyulás receptjét.

Tiszteletben tudja tartani a kérdező határait, de mégis eléri, hogy befogadó-elfogadó együttműködéssel életminőségük jelentős javuláson menjen át – egy egészségesebb társadalmat épít. Számomra ő a sikeres női vállalkozó.