20 évig dolgoztam banki-, befektetési területen, multinacionális és nemzetközi környezetben. Termékfejlesztés, sales, üzletfejlesztés területeken szereztem tapasztalatot. Idő közben elvégeztem a Dr Kollár Coach Iskolát és jelenleg coachként integrálom a multiknál szerzett tudást a vállalkozói életben szerzett tapasztalatokat, a coaching kompetenciáimat és az önismereti munkámban szerzett jártasságot. Szeretem az ügyfeleimet elvarázsolni az ontológiai coaching eszközeivel, hozzásegíteni őket az aha élményhez, ahogy felfedezik a belső erőforrásaikat és megtalálják a saját megoldásaikat. Szívesen támogatom őket saját stratégiáik kidolgozásában.

Hiszek abban, hogy az emberekben benne vannak a válaszok, csak meg kell találni hozzájuk a megfelelő kérdéseket. Hiszek a meglévő kompetenciák kiaknázásában és a hiányzók kialakításában, az (ön)korlátozó hiedelmek felszámolásában. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, a folyamatos fejlődésben.

Ebben a folyamatban támogatom ügyfeleimet, akik tudatosan szeretnének szintet lépni az életükben, akik szeretnének maguk mellett egy mentális személyi edzőt, hogy gyorsabban tudjanak haladni az életükben, akár munkáról, akár magánéletről van szó.