Mészáros Anita

19 éve dolgozom multinacionális nagyvállalatoknál, közép és felsővezetőként. Voltam vezetője 3 és 540 fős egységeknek. Átéltem és levezettem szervezeti átalakításokat, kultúraváltást. Vezettem számos, olyan stratégiai projektet, amely jelentős hatással volt a szervezet működésére, eredményeire. Találkoztam a legtöbb olyan kihívással, mellyel ma egy vezetőnek szembe kell néznie.

Mentoring és coaching munkám során volt alkalmam megismerni a kis- és középvállalatok működését is. Szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadóként számos vállalkozással dolgoztam, dolgozom együtt. Az elmúlt évek alatt felhalmozott szakmai- és élettapasztalatot, tudást és fantasztikus élményanyagot tudom felhasználni tanácsadói, mentori és coaching munkámban.

Azon emberek közé tartozom, akik érzékenyek a külső ingerekre, benyomásokra, a saját viselkedésem által kiváltott hatásokra. Sokat tanultam a sikereimből, krízishelyzeteimből, kudarcaimból.

Két fantasztikus egyetemista lányom van és egy csodálatos párom, akikre nagyon büszke vagyok. Szeretek kertészkedni, kirándulni, főzni és sütni. Sokat olvasok és tanulok, mert nagyon sok dolog érdekel.