Hermann Zsuzsanna: A Trade magazin töretlen sikere

Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője 2020-ban már a XV. évfolyamot publikálja a nagyközönség felé. Az elmúlt évek során a Trade magazin kivívta magának az FMCG szakma elismerését és vezető pozícióját a szaklappiacon. A siker egy részt köszönhető Zsuzsa és a csapat szakmai tudásának és több, mint 20 éves tapasztalatának az FMCG körben, másrészt a folyamatos megújulásra való törekvésnek.

A Trade magazinnal már számos elismerést bezsebelt és ezt minden évben igyekszik Zsuzsa is és a csapat is túlszárnyalni. Csak, hogy párat említsek, a Trade magazin 2020-ban már 5x Superbrands díjas, Érték és Minőség Nagydíjas és Kiváló Termék védjegyhasználó is. A Magazin mellett nagy hangsúlyt fektet a különböző, a Trade magazin által szakmai események és versenyek megszervezésére is. Ezek közül a legnagyobb a Business Days, melyen tavaly már több, mint 800 vendég fordult meg.

A sok díj és elismerés, a partnerektől kapott pozitív visszajelzések ellenére is nagyon keményen dolgozik, hogy mindig jobbak és jobbak lehessünk és kitaláljunk valami újat és izgalmasat a következő évre, amelyből a partnereink legalább annyit tudnak profitálni, mint a Trade magazin. Kiemelkedő szakmai tudása és tapasztalata mellett szeretném kiemelni a megértő, támogató hozzáállását az egész csapat irányába.

Kisvállalkozás révén már “kis családként” működik a csapat, ahol mindenki igyekszik támogatni egymást, a felmerülő problémákat együtt meg tudjuk beszélni és megoldást keresni rájuk.  Ez Zsuzsa nélkül nem jöhetne létre, nagyon figyel minden kolléga szakmai és lelki fejlődésére is egyaránt. A töretlen siker talán a folyamatos szakmai megújuláson, alkalmazkodáson és egymás kölcsönös tiszteletén alapul.

A közös ötleteléstől, a tökéletes végrehajtásig, mindenkinek megvan a maga részfeladata. Egymásra hagyatkozva csak együtt tudunk újat, élményt és értéket nyújtani a partnereinknek. Ennek a körnek tagadhatatlanul Zsuzsa a legfontosabb pillére és mozgató rugója.

 

Zsuzsannát egy kollégája jelölte a Sikertörténetek 2020 pályázatra.