Fábián Nóra: Nagykorú az optikám – Így éltük túl a koronavírust

Fábián Nóra vagyok, optikám, az Optikalász 2019-ben töltötte be a 18. életévét. Budakalászon szolgáljuk ki vásárlóinkat, akik előszeretettel járnak vissza hozzánk, nemcsak a környékről. Óriási büszkeséggel tölt el, hogy vannak, akik az országhatár túloldaláról jönnek hozzánk azért, hogy olyan minőségben készüljön el az új szemüvegük, ahogy tőlünk megszokták.

Az Optikalász hajtóereje, a csapatom. Minden munkatársam maximális profizmussal áll a munkájához, ugyanakkor nyitottan, kedvvel és örömmel vizsgálja meg, és szolgálja ki a vásárlóinkat. A minőségben hiszünk, és a  jókedvben: aki hozzánk betér, az mosolyogva és elégedetten távozik.

A látszerészet egy folyamatosan fejlődő szakma, ezért egy pillanatra sem dőlhetek hátra, folyamatosan képezzük magunkat, és fejlesztésekbe invesztálok. 2017-ben saját csiszolóműhellyel bővült az Optikalász. Az egyik legfejlettebb berendezés mellé, egy remek szakembert sikerült szerződtetnem. Már nemcsak a saját vásárlóink szemüvegei készülnek nálunk, hanem más optikákat szolgálunk ki, bércsiszolással.

Folyamatosan figyelem és nyomon követem a trendeket, ha tehetem ellátogatok nagy nemzetközi  optikai kiállításokra is. Hiszen a szemüveg nemcsak látásjavító eszköz, hanem divatcikk is. A hozzánk újonnan betérők sokszor elcsodálkoznak a keretválasztékunk láttán.

 

Forrás: https://optikalasz-optika.mailchimpsites.com/