Harkányi Zsuzsa

Segítőként az ügyfeleim szakértőségére építek, az értékek és erőforrások felismerését, képességek kiaknázását, a vágyott új verzió megteremtését segítem elő egyének, vezetők és szervezetek életében. Szakmai pályafutásomat közgazdászként kezdtem, két fővárosi nagyvállalatnál összesen 13 évet töltöttem kontrolling és üzleti tervezés, belső működésfejlesztés, HR- és szervezetfejlesztési szakterületeken, ebből 6 év középvezetői tapasztalatra is szert tettem.

Egyik sikeremnek a BKK éves mentoring programjának megalkotását és levezetését tartom, amely során 52 kolléga szakmai és készségfejlesztése valósult meg 1 év alatt. Több, mint 7 éve foglalkozom egyéni és csoportos önismereti- és készségfejlesztéssel, ötvözve a coaching, mentoring és tréning eszközöket, a ThetaHealing módszert, mindig az ügyfél igényeire szabva, a lehető legjobb eredmény elérése szerint.

Eddigi ügyfeleim között voltak cégtulajdonosok, felső-, középvezetők és csapataik, szakmabeliek a segítő szakmákból, valamint útkeresőket, fiatalokat is évek óta mentorálok, jelenleg a PWA keretei között. 2017-től a fejlesztő munkám hivatásommá vált, és szabadúszóként igazi boldogság számomra az, hogy saját magam és mások építésével, kiteljesítésével foglalkozom.

További infók:
www.light-coaching.com