Czagler Zsuzsa

Motiváltabb, elégedettebb, boldogabb emberek, akik ezáltal nagyobb teljesítményt is nyújtanak a cégükben: ez a célom mentorként, trénenerként, coachként, és ennek elősegítésével foglalkozom hivatásszerűen.

 

Ehhez szakmai hátterem: 


20 év multinacionális cégeknél médiatervezés / vásárlás területén, 16 év ügyvezető igazgatóként, ahol feladatom volt egy haldokló médiaügynökség újjáélesztése, és egy új ügynökség felépítése a nulláról.


16 évig végeztem a HR funkciók nagy részét is: kiválasztás, tréningelés,  csapatépítés, stb. Ekkor tapasztaltam meg, hogy motivált munkatársakkal sokkal nagyobb az üzleti eredmény, és hogy számomra az igazi siker a hozzájárulás a munkatársak életének javításához és látni, hogyan válnak boldogabbá.


3 éve coachként, trénenkért, mentorként, NLP mesterként segítem az embereket ebben.


2018 óta Motivational Maps módszer segítségével térképezem fel az egyéni motivációkat, és teljes csapatokat segítek magasabb motivációszintre jutni. Liberated Leadership Practitionerként pedig ehhez kapcsolódóan abban támogatom a vezetőket, hogy nagyon eredményesek lehessenek azáltal, hogy első számú prioritásukká teszik a munkatársaik fejlesztését, és azon belül a motivációt.