Borsos Imola

7.5 éve dolgozom a GE-nél, ebből 5 éve tréning/ belső oktatás területén. Az elmúlt 5 év során nem csupán munkám során, hanem egy -egy önkéntes tevékenység során is vezettem kisebb/nagyobb csoportokat.

2 évig vezettem a GE Women’s Network szervezetét, mely a nők cégen belüli szakmai fejlődését hivatott szolgálni, s 1 éven keresztül vezettem egy 15 fős önkéntes projekt csapatot, mellyel adományokat gyűjtöttünk egy afrikai ország számára, s a sikeres projekt végén 2 hétre Afrikába utaztunk, hogy átadjuk az adományokat.

Mindegyik vezetői élményem során azt tapasztaltam, hogy rugalmasan és nyitottan állok a csapatom kérdései/ problémafelvetései felé- minden alkalommal igyekeztem olyan válasszal vagy megoldsással szolgálni mely mindenki számára kedvező és elfogadható. Felismertem viszont, hogy a demokratikus döntéshozatal nem minden helyzetben volt előrevivő, s a vezetés művészete valószínűleg abban rejlik, hogy megtanuljuk az egyensúlyt a helyes mértékű önálló & csapat-döntésben, s ezzel egyúttal a delegáció különböző formáiban is.

Trénerként gyakran része munkámnak a csapatok/ egyének coacholása, mely úgy érzem jó előkészítő egy mentorálásos kapcsolathoz. ezért szívesen mentorálok.