Takács Ilona

„Hogyan igen?” – Mind a 4 éves nemzetközi tanácsadásban, mind a több mint 15 éves multinacionális környezetben eltöltött éveim alatt a megoldásokat kerestem, kutattam. Hiszem, hogy mindenre van megoldás és minden helyzetnek van előnye. A gyorsan változó szervezeti környezetben az alkalmazkodás és a „hogyan igen” szemlélet elengedhetetlen. Szervezeti vezetőként, anyaként egyaránt ezt vallom.

Coachként (ACC), szervezeti vezetőként folyamatosan képzem magam (Hősök Tere tréner, Mindfulness a munkahelyen, Motivációs Térkép elemző) annak érdekében, hogy az irányításom alatt álló szervezetet gördülékenyen átvezessem a soron következő kihíváson legyen az szakmai vagy szervezeti változás – kiemelt fókuszban tartva a munkatársak inspirálását, motivációját, a célorientált működés kialakítását.

A komfortzónát mind a magánéletben, mind a szervezeti életben bátran feszegetem. Hiszem, hogy egy közösség nem csak hagyományos módon építhető, keresem az újszerű, formabontó képzéseket – mind a szervezeti készségfejlesztés, mind a családi kirándulások terén.