Coach, facilitátor, tréner.

Azért választottam ezt a szakmát, mert hiszem, hogy az emberek képesek a fejlődésre és változásra, ha elhatározzák, hogy ezt szeretnék. És ezt a nekik legmegfelelőbb módon akkor tudják megtenni, ha a saját útjukat járják. Én segítő szakemberként ezt támogatom azzal, hogy kísérlek az úton, de nem döntök helyetted, hogy merre menj. Mindenki a számára legjobb megoldást fogja így megtalálni – legyen az magánember, felsővezető vagy egy szervezet.

15 éves multis tapasztalatom van, amiből 10 évet vezetőként dolgoztam. Ez az üzleti szemlélet kialakítása mellett sokat segített a nagyon különböző emberekkel történő együttműködés és kommunikáció kifejlesztésében. Általában mindenkivel – legyen szó bármilyen hátterű vagy beosztású személyről – sikerül megtalálnom a közös hangot, mert meg tudom hallani az emberek valódi motivációit, problémáit, igényeit és szükségleteit. Miután megvan a közös alap, az együttműködés is könnyebbé válik.

Ezt a hallgatást, értő figyelmet adom ügyfeleimnek is, így hamar ki tud alakulni a bizalmi kapcsolat. Ebben a bizalmi légkörben fog tudni az egyén dolgozni magán és fejlődni.