Pach Gabriella

Végzettségem szerint jogi szakokleveles közgazdász és coach vagyok. HR és vezetői tapasztalatot olyan multinacionális vállalatoknál szereztem, mint a Tesco, British American Tobacco, Xerox, Syngenta és GE Lighting. Jelenleg saját vállalkozásomban dolgozom, mint Tehetség-fejlesztő és HR-szakértő.  Több, mint 20 éve foglalkozom emberekkel HR-esként és vezetőként, közben folyamatosan fejlesztve saját magam és azokat akikkel együtt dolgozom. A tehetségfejlesztés nem csak hivatás számomra, hanem szenvedély is egyben.

Személyes célom, hogy eredményes átalakulások katalizátora legyek és pozitívan hassak tehetséges emberek, csapatok és cégek életére. Hiszem, hogy egy vállalat hosszútávú sikere munkavállalói együttműködési képességén alapul, az egyének sikere pedig azon múlik, hogy mennyire tudnak saját képzeletük korlátait és hiedelmeiket átlépve kiteljesedni. Ennek érdekében cégek működését értékteremtő HR megoldásokkal segítem, csapatok együttműködését csoport és team coachinggal teszem hatásosabbá, a vezetőkben rejlő tehetséget pedig coaching, szupervízió és mentoring által hozom felszínre.

Szívügyem a női vezetők támogatása, így HR vezetőként saját vállalataimon belül mentoráltam a női tehetségeket és szerveztem mentoring programokat. 2015-től veszek részt a PWA és a BCCH által szervezett mentoring folyamatokban mentorként. Kiemelt témáim: Önismeret (önmeghatározás, önbizalom), Vezetői minőség (vezetői szerepek, vezetői tekintély forrásai, vezetési stílus), Growth Mindset (fejlődési szemlélet alapjai, fejlesztő vezető).