Gosztonyi Gábor

Az elmúlt több, mint 30 év során, az üzleti, a civil és az állami szférában (felső)vezetőként szereztem igen sokirányú tapasztalatot. Hiszek benne, és tapasztalom is, hogy ezek sokak számára jelenthetnek segítséget. Ezért folytatom idei nyugdíjba vonulásom után is mentori tevékenységemet a civil szervezetek számára pro-bono alapon.

Közgazdász vagyok, MBA fokozattal (University of Pittsburgh, USA). Azt mondják rólam, hogy kitűnő kommunikációs és szerződéskötési tárgyaló képességgel rendelkezem, dinamikus, pozitív gondolkodású személyiség vagyok, amely komplex, analitikus látásmóddal és rendszerszemlélettel párosul. Sokféle cégstratégia megalkotásában vagy továbbfejlesztésében vettem részt, beleértve annak gyors és hatékony megvalósítását is, szilárd eredmény- és üzletorientáltság alapján.

Különösen a következő területeken vannak tapasztalataim: általános menedzsment, értékesítés és marketing, projektmenedzsment, stratégiai fejlesztés, innovációmenedzsment, szerkezetátalakítás, folyamatoptimalizálás, változáskezelés, HR menedzsment, szervezetfejlesztés, interim menedzsment, M&A tanácsadás, befektető-keresés.