Gábor Zoltán

A BB Egyetem (matematika és informatika szak) elvégzése után azonnal a GE-nél kezdtem el dolgozni. Négy különböző üzletágban dolgoztam, három különböző országban. Jelenleg 70 ember tartozik az irányításom alá.

Elismert, lelkes és elkötelezett vezetőként a GE-ben eltöltött 25 év szakmai és vezetői munkám során széles körű ismeretekre tettem szert:

  • vállalati stratégia és működtetés,
  • folyamatok fejlesztése, a multikulturális szervezeti hatékonysága növelése,
  • valamint az ezekhez kapcsolódó területeken (HR, pénzügy, informatika, jog, kereskedelem stb.) .

A GE Finance SSC karrierre azért váltottam, hogy támogassam a GE egyszerűsítési projektjét, és vezetőként részt vegyek több száz GE alkalmazott fejlesztésében és a GE kultúra megszilárdításában.

A teljesítmény orientált vagyok. A folyamatfejlesztések és egyszerűsítések révén célom a vállalat nyereségességének növelése.

Változás generálóként, stratégiai látásmóddal, vezetéssel, nyitottsággal, innovációval, kommunikációs készségemmel hajtom végre az ötleteket, projekteket.

Felhatalmozó típúsú vezetőként támogatom a csapatot, hogy mindig készen álljanak a legjobb megoldásokat megtalálására.

Coaching szemléletű vezetőként az önszerveződő munkacsoport kultúrát részesítem előnyben. A decentralizált, alulról jövő kezdeményezéseknek teret adó módon vezetem a munkatársaimat, nagy szabadságot adva nekik a feladatok elvégzése során.

2007-ben kezdtem el önkéteskedni először GE-n belül. „A dolgozók a dolgozókért” kezdeményezést én indítottam el az akkori munkahelyemen. Számomra az önkéntesség azt jelenti, hogy jobbá tesszük a társadalmat és ott segítünk, ahol szükséges. Azóta számos szervezetben önkénteskedem ma is.

A PWA-ban mentorként célom a vezető nők és férfiak közötti együttműködés elősegítése, a sokszínűség elfogadása, a mindennapokban alkalmazható megoldások, best practice-ek megtalálása, az együttgondolkodás, értékteremtés és a tudástranszfer.