Dintsér Andrea

Hiszek a jól tervezett és célzott kommunikáció embert formáló erejében, legyen az online vagy offline. A YourStory.hu vezetőjeként marketing, kommunikációs és tudásmenedzsment szolgáltatásokat nyújtok multinacionális és középvállalatok, és startup cégek számára is.

A HBLF Y-Generációs programjának mentoraként célommá vált, hogy támogassam az ifjú üzletasszonyok fejlődését, új lehetőségeket nyitva előttük karrierjük fejlesztéséhez.

3 éve mentorkodom egy Z generációt a design thinking folyamatán végigvezető programban, amely többek között felöleli a lean ötlet/termék fejlesztést, a prototipizálást, a piaci validációt, az üzleti modell tervezést, a kommunikációs stratégia kialakítását, és a pitch felkészítést is.

A Design Terminal kulcsmentoraként is dolgozom, illetve a Nők/Üzlet/Angyalok stratégiai kapcsolattartójaként az üzleti angyalok képzése is szívügyem.

20+ év multinacionális cégeknél (PwC, KPMG) szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezem a marketing, a vállalati kommunikáció, a piackutatások és a tudásmenedzsment területén mind helyi, mind közép-kelet európai regionális, mind szélesebb nemzetközi szinten (1995-2017).