Dallos Kitti – Meglátjuk

Kérlek, meséld el vállalkozóvá válásod/vállalkozásod történetét:

 Idén lesz 4.éves a Box.Papírforma szerint innentől lehet számolni a vállalkozóvá válásomat.Mindig tudtam, hogy vállalkozó leszek (értettem az eladáshoz, talpraesetten voltam kommunikatív és hajtott valami legbelül), csupán nem tudtam, mit fogok csinálni.Iskolás vállalkozói karrieremnek sajnos hamar véget vetett az igazgatóság.14-15 évesen például turkálót nyitottam az anyukámék lakásában.2017 őszén született meg az ötlet, a The Box!Nem voltam biztos benne, hogy működőképes lesz, de ha csak olyan dolgokba vágunk bele, amelyeknek előre ismerjük a kimenetelét, akkor csak átlagemberek leszünk. Debrecenben tanultam, közben Pesten dolgoztam, Nyíregyházán volt a műhelyem.Mindent meg lehet azonban oldani, ha igazán akarjuk. Nincsen lehetetlen. Főleg nekünk, nőknek! 2021-ben megszületett The Photo Studio és a The Pack a The Box mellé.450 nm-en létrehoztunk egy helyet, ahol a valóság csoda lehet, a csoda meg valóság. Mi a közös a három projektben?A boldogság.A boldogság, amit okozhatunk!

 

Hogyan élted meg vállalkozóként/vezetőként a női szerepeidben a 2020/2021-es pandémiás helyzetet?

A kollégák szintén a vírustól tartva hónapokig nem vették fel a munkát, így egy darabig édesanyám és én láttunk el minden feladatot a változó gyermeklétszám mellett. Úgy gondolom, életem egyik legnehezebb éve volt a 2020-as év, mindazonáltal enélkül sosem tudom meg, milyen, ha anyukám a saját kollégámmá válik.

 

Hogyan reagáltatok a vállalkozásban/csapatban a Covid okozta helyzetre?

Szerintem vannak olyan emberek, akiket kimondottan inspirál a válság, az a lehetőség, hogy felülkerekedhetünk egy rossz helyzeten, az ilyen vállalkozók/vezetők számára tökéletes alkalom volt a fejlődésre a 2020-as és 2021-es év. A buktatók közötti szlalomozás mindenkinek kihívást jelenthetett, amelynek megfelelve jól jött a talpraesettség.
2020-ban, mikor az összes rendezvényünket, megrendelésünket lemondták, úgy éreztem, mindent be kell vetnünk. A legerősebb marketingre volt szükségünk, amit csak a korlátaink engedtek – és működött! Heti hét napban teljesítettük a megrendeléseket és tartottuk a határidőket, azok ugyanis szentek és sérthetetlenek.
Engem a járvány időszaka nemhogy visszavetett volna a lelkesedésemben, hanem éppen ellenkezőleg: arra inspirált, hogy próbáljam meg a legtöbbet kihozni az új helyzetből, ragadjam meg minden lehetőségemet és növekedni tudjak. Boldogan jelenthetem ki: sikerült!

 

Videó: https://youtu.be/CKmSYQcJDyk