Báthory Németh Andrea

Szenior business coachként dolgozom. A PWA mentor programjában 3 éve veszek részt.

Az ELTE coachképzés alapítója, vezetője és egyben tanára is voltam, a hallgatók business coaching gyakorlatát is szerveztem és szupervíziós folyamatok keretében jelenleg is támogatok gyakorló coachokat egyéni fejlődésükben. Személyre szabott coachképzés keretében is meg lehet nálam tanulni a coachingot.

Az ELTE doktori képzésében abszolváltam, témám a női vezetés egyik speciális területe, amely azt vizsgálja, hogy milyen összefüggés van a nők nagyszerű iskolai teljesítménye és a későbbi, vezetői kudarcok között. Ezek a hölgyek gyermekkorukban alig vettek részt kötetlen, játékos tevékenységekben, hiszen szabadidejük nagy részét a különórák és a másnapra történő tanulás tette ki. Így nem vettek részt a közösségformáló gyermeki tevékenységekben, „csak tanultak”, s kitartó szorgalommal érték el sikeres eredményeiket. A munkahelyen azonban a gyermekkori szocializáció torzulásai és hiányosságai erőteljesen érvényesülnek a későbbiekben hibásan rögzült vezetői kompetenciákban.

Szabadidőmben férjemmel s három nagy gyerekemmel beszélgetek, (barna) sörözök a teraszon, s énekelek az EZJAZZ formációban.