Bánhidi Brigitta: Azt csinálom, amit szeretek

Miután az elmúlt hetekben három különböző ismerősöm is átküldte nekem a pályázati kiírást, kötelességemnek éreztem, hogy beadjam a történetem. De valahogy nehezen akart megérkezni az ihlet. Közeledik a határidő és én épp itthon vagyok az ötödikes, torokfájós nagylányommal, aki megkérdezte reggel, hogy milyen feladataim vannak a mai napra.

A felsorolásból ez a tétel felkeltette a figyelmét és azt mondta, hogy ezzel ne foglalkozzak, majd Ő megírja a történetem. Elsőre meglepett, de ismerve Őt azt is tudtam, hogy nem viccel. Megírta, így hát most már tényleg be kell adnom 😊 Azért az egyes szavakra teszek linkeket, hogy utána tudjatok nézni az állításainak.

 

[su_quote]Anya sikerei

Anya először bankokban dolgozott,
Aztán elkezdett coacholni, mikor velem babázott.

A coachingban szép sikereket ér el,
Annyian keresik! A sok üzenet alig fér el.

Vezetőket fejleszt, a munkáját szeretik,
Az alkalmak után sokan újra keresik.

Konferenciákon tart előadásokat,
És szereti meglátni az új irányokat.

A Forbes-ba már vagy 20 cikket megírt,
És alapítványoknak önkéntesen segít.

Büszke vagyok az én anyukámra,
S azt kívánom: teljesüljön a legtöbb álma!

M. Emma

[/su_quote]

A tavalyi évem számokban: 204 db egyéni vezetői coachingülés (90 perces), 36 db félnapos és 20 db egész napos teamcoaching vagy vezetőfejlesztő workshop, 4 db konferencia-előadás és 8 db újságcikk. Így a munkaidőm 56%-át egyéni találkozók, 44%-át csoportos fejlesztések teszik ki. Javarészt multi felső- és középvezetőkkel dolgozom együtt és élvezem, hogy rajtuk keresztül még több emberre tudok hatással lenni. A tíz évvel ezelőtti karrierváltással megadtam magamnak azt az ajándékot, hogy a magam ura lehetek és kellő energiát fordíthatok a családomra, benne a két művészlelkű gyermekünk „menedzselésére” és saját magam egyensúlyban tartására is, miközben csak azokkal dolgozom, akikkel értékközösséget tudok vállalni és olyan feladatokat alakítunk ki együtt, amit az adott szervezet életében a leghasznosabbnak ítélünk. Megoldásközpontú módszertannal dolgozom, mert az a célom, hogy minél kisebb beavatkozással érjünk el tartós változást és hamar váljak szükségtelenné.

Az életem amúgy egy nyitott könyv, a weblapomon (amit teljes mértékben egyedül építek és aminek tavaly 6628 egyedi látogatója volt) kívül a facebook oldalam (2500+ követővel) és a Linkedin profilom (1800 követővel) is sok infot rejt. A mottómnak az itt elhasznált karakterek számával is meg akarok felelni: Többet, kevesebbel!