Zsíros Tünde: ESBANA homoktövis, ami ízletesen finom

Zsìros Tünde vagyok, három gyermekes édesanya, jelenleg is dolgozó nő. Mindemellett fiatal gazdaként belekezdetem egy kertészeti vállalkozásba 7 évvel ezelőtt.

Létrehoztam csalàdom segítségével egy 6 hektáros homoktövis ültetvényt, ami bio minôsìtéssel rendelkezik.

2020-ban megàlmodtam az ESBANA márkát, mely immàron a 4. gyermekem. Neve is gyermekeim neveinek betûibôl tevôdik össze, ESzter, BArnabàs, NÁndor.

Vállalkozásunk az ültetvényen megtermelt homoktövisből készít finomabbnál finomabb termékeket, melyek immáron több biobolt és saját webáruházunk polcait díszíti.


Hogy vàllalkozàsom minél hitelesebben tudjam prezentàlni és szakmai tudàsom alapillérjeit megalapozzam ezért az évek soràn elvégeztem pàr iskolàt. Így lettem, kertész, gyógynövénytermesztô és az idei évben pedig élelmiszeripari technikus.

Fô célom vàllalkozàsommal, a homoktövis megismerését hivatott betölteni. Mégpedig úgy, hogy az emberek ne csak azt tudják róla, hogy tele van C-vitaminnal és immunerősítő hatása van, hanem hogy finom és sokféle felhasználási módja is lehet.

Az új márka és a termékek megismertetése nagy kihívás szàmomra, de nagy hittel és elkötelezve végzem az ESBANA-val kapcsolatos feladatokat, amiben természetesen családom is támogat.

Recepjeim mind sajàt fejlesztések amelyek évrôl-évre bizonyìtanak mind a hazai, mind a külföldi versenyeken (Magyar Ìzek Versenye, Kézmûves Kiválóságok, Great Taste). Nyàrtól pedig màrkànk termékeinek egy része büszkén viselhethei a Magyar Termék védjegyet, melyre nagyon büszke vagyok.