Szarvas Nikolett Diána: A remény útja: történetem a meddőségtől a sikeres vállalkozásig

Szarvas Niki vagyok a HerbClinic alapítója, a Természetgyógyász a családban könyvsorozat szerzője, biomérnök, fitoterapeuta, és édesanya.

A HerbClinic története akkor kezdődött, amikor eldöntöttük a férjemmel, hogy gyermeket szeretnénk. Nekünk ez nem volt egyszerű, évekig vártunk a kislányunkra, hogy megfoganjon. Orvostól, orvosig jártunk, rengeteg vizsgálaton estünk át. De csak nem jött. Már mindennel próbálkoztunk, végül az orvosi segítség mellett a gyógynövényekhez fordultam. Összeállítottam magamnak egy speciális ciklus teakeverék sorozatot, amely mind a négy szakaszban segíti a hormonrendszer optimális működését és ezt ittam hónapokig.

Amíg végre 2015 december 6-án a Mikulás egy két csíkos terhességi tesztet hozott nekünk ajándékba. Akkor végérvényesen eldőlt, hogy a kislányomat a lehető legegészségesebb, legtermészetesebb módon szeretném felnevelni, gyógynövényekkel dolgozni és ezekkel segíteni másoknak.

Ebből a küldetésből született meg a HerbClinic 2019-ben.


Hálás vagyok a sorsnak, hogy nehézségeket és kihívásokat állított elém. Mert így lehetek most az, aki vagyok és képes arra, hogy másoknak segítsek.

A cél az, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a HerbClinic termékek Magyarországon és később a környező országokban is, hogy minél több embernek tudjanak segíteni.