Mentoring program 2020 – pályázat

Pályázat a PWA – Sikeres Nők Egyesülete Vezetői Mentoring Programjában való részvételre.

A Sikeres Nők Egyesületének egyik legfontosabb szakmai programja a mentoring program.

A program célja, hogy a mentoráltak támogatást kapjanak szakmai fejlődésükhöz nagy vezetői tapasztalattal rendelkező női és férfi vezetőktől.

A nők gazdasági szerepvállalása nem pusztán esélyegyenlőségi kérdés: gazdasági szükségszerűség, gazdasági érdek, a vállalatok versenyképességének kulcsa.

A PWA – Sikeres Nők Egyesülete elkötelezett a nők vezetői ambícióinak támogatásában, tudással, tapasztalattal és üzleti networking lehetőségekkel segíti a nők szakmai előmenetelét. Komolyan veszi, hogy a tudásátadás az egyén közösségi, társadalmi felelőssége is, a tudáscsere lehetőség egymás inspirálására, ezért a PWA 2020-ben is folytatja egyedülálló mentoring programját.

Jelentkezőket várunk a programba. Nemcsak nők csatlakozását várjuk, hanem férfiakét is, hiszen az Egyesület nem osztja ketté a világot csak férfiakra és csak nőkre, fontosnak tartja az integrált gondolkodást. A mentorok között is van sikeres férfi vezető, aki egyetért a PWA céljaival, s támogatja a nők szakmai előmenetelét.

Hagyományt teremtve a PWA tapasztalt mentorok révén évente 35-45 női és férfi menedzsert segít, hogy sikeresebbek legyenek a vezetésben, ezzel hosszabb távon hozzájárulhatnak a szervezetek (vállalkozások és vállalatok) sikerességéhez.

 

Miért érdemes jelentkezni a PWA – Sikeres Nők Egyesülete Vezetői Mentoring Programmejára?

  • Komoly vezetői tapasztalattal rendelkező női és férfi vezetőktől tanulhat és kaphat támogatást saját fejlődéséhez és céljaihoz a jelentkező;
  • Egy önkéntességi kultúrán alapuló, fejlődni vágyó közösség aktív tagjává válhat;
  • Esélyt kap, hogy tanulhasson, és képes lesz tanítványból tanítóvá válni.


Célcsoportunk:
Minden olyan nő és férfi, akik szervezetet vagy vállalkozást vezetnek vagy terveznek vezetni a közeljövőben.


A Program működése:
A mentor a mentorálttal együtt meghatározza meg a személyes célokat, meghallgatja, támogatja és tanácsaival segíti a mentoráltat, ennek megfelelően írásos megállapodás jön létre köztük.


A Program időkeretei:
A program 2020 februárban indul. A párok havonta találkoznak. Amennyiben a személyes találkozó nem oldható meg, úgy az Skype-on is megtörténhet.


A Programban való részvétel feltételei:
Képzésen való részvétel a mentorok és a mentoráltak részére.
A pályázat beküldése, mely egy rövid kérdőív megválaszolásából áll.

Részvétel a nyitó programon és a program lezárására szervezett rendezvényeken, valamint az időközi értékelő megbeszéléseken.

A mentoráltak részére a PWA tagság megszerzése és a tagdíj befizetése a program indulása előtt.

További részleteket a tagság előnyeiről és a díjakról itt olvashat:
https://www.pwa.hu/elonyok/

 

Mentorok:
A PWA által kiválasztott, nagy tapasztalattal rendelkező sikeres vezetők lesznek a programmeban résztvevő mentorok. A 2019. évi mentoring programban részt vett mentorok rövid szakmai bemutatkozása itt megtekinthető:
https://www.pwa.hu/category/mentoraink_2019/

 

Jelentkezés:
Jelentkezőket várunk a mentoring programba metorként és menoráltként.

Amennyiben szakmai tudásod szívesen átadnád, akkor kérjük jelentkezz mentornak. Ha ismersz-e olyan személyt, akit alkalmasnak találsz arra, hogy felkeressük és bevonjuk a PWA mentoring programmejába mentorként kérjük, add meg az elérhetőségeit és mi megkeressük.

Jelentkezés mentornak itt:
https://forms.gle/QoEyj3mPJhrEzhKz6

 

Ha mentoráltként szeretnél résztvenni a programban vagy ismersz olyan személyt, akinek szívesen ajánlod a programot, kérjük tájékoztasd őt a lehetőségről, és küld el részére a tájékoztatót.

Jelentkezés mentoráltnak itt:

https://forms.gle/cB48qqkzw9bekKPR7

 

Cégek jelentkezését is várjuk.
Ha ismersz-e olyan céget, akik nyitottak arra, hogy munkatársait bevonjuk mentoring programba, esetleg bármilyen módon szívesen támogatnák a programot, kérjük küld el ajánlásod.

Cégek ajánlása a PWA mentoring programba.

Jelentkezés itt:
https://forms.gle/hkKumRDKSDceWsVZ8