Ipsits Anita: Közös Utunk a Minőség

Karrierutam a hazai bankszektor egyik legjelentősebb szereplőjénél kezdődött.

Első vezetői kinevezésem is erre az időszakra datálható. A bankszektor „Jó iskola” volt, rengeteget tanultam az itt töltött idő alatt, amit a mai napig hasznosítani tudok.

2009-ben indítottam az első vállalkozásomat, ami mára egy 15 cégből álló csoporttá fejlődött, és 16 országban vagyunk jelen. Jelenleg a közel-keleti és ázsiai piacra lépésen dolgozunk.

Vezetőként számomra fontos, hogy ne veszítsem el a kapcsolatot a vásárlóinkkal.

Dolgoztam az Etele téri boltunkban, hogy közvetlenül megismerjem a vásárlók véleményét, emellett aktív vagyok a közösségi médiában, így bárki elérhet.

Imádom a vásárlói találkozókat, amelyek mindig új inspirációt adnak. Célom, hogy a statisztikák mögött meglássam az embereket és a közös céljainkat, hiszen így biztosíthatjuk a legjobb minőséget és piaci előnyt is szerezhetünk.


Gyermekem születését követően nem folytattam karrierem a bankszektorban, saját vállalkozásaim(aink) menedzselésével kezdtem foglalkozni.

Értékes tapasztalatokat szereztem belföldi és nemzetközi kereskedelemben, vendéglátásban, szolgáltató területen, franchise hálózat építésben, és a pénzügyi szektorban.

2020-tól töltök be ügyvezetői tisztséget a Szafi Products Kft-ben.

Túl vagyunk a pandémiás helyzeten, háború okozta ellátási problémákon, euró árfolyam változás okozta alapanyag ár „sokkon”.

2023-ban bővült az értékesítési láncunk, díjakat nyertünk, új termékekkel léptünk a piacra. Ami vezetői felelősség – a soha véget nem érő koordináción, tervezésen túlmenően -, hogy a kollégáknak meg kell mutatni, hogyan léphetnek ki a hétköznapi rutin árnyékából. Ehhez kell egy minta, rengeteg bizalom, és egy jó Vezető.

Nem vagyok az a vezető, aki félinformációk alapján képes döntéseket hozni. Cégcsoport szinten közel 100 munkatársam van, így közel 100 család megélhetéséért vagyok felelős.