Dénes Hajni

Hospitality vezető

Denes_HajnalkaAzt gondolom: a kreativitás az emberi intelligencia legnagyobb ajándéka. Engem a kreativitás motivál. Keresem az inspirációt mindenben. Így találtam rá a PWA-ra. És mivel csapatjátékos vagyok – ma is sportolok –, a közösségi létezés valójában életformám is.

Magam is voltam üzletasszony különféle nagyobb projektekben. Sosem akartam férfi vezetőként viselkedni. A kedvességet, a nőiességet, az empátiát fontosnak tartom – tárgyaláskor is. A nők alapvetően együttműködésre törekszenek, hiszen mi mindig az „egészről” – legyen az kapcsolat, vállalat, közösség, társadalom – is gondoskodni akarunk. Jó lenne, ha ezt a férfitársadalom is felismerné és értékelné. Illetve: felértékelné.

A PWA nyílt és őszinte társaság. Hiteles. Mitől az? A szakmai tudástól, annak érdek nélküli megosztásától. Nekem attól is hiteles: akik részt vesznek benne, kivétel nélkül olyan emberek, akiknek nincsenek hátsó gondolataik, akik között nem kell attól tartani, hogy cselekre kényszerülünk. Nem számolják, mennyivel nő a profit, ha kapcsolódnak a PWA munkájához. Vannak nem mennyiségben mérhető értékek. Mi ezeket követjük. Az egyesületben az én feladataim közé tartozik, hogy legyünk minél többen. Legyünk!

Új szakmát tanultam. Borszakértő vagyok. Gasztronómiai kreatív. Nemrég megnyitottam Padlizsán nevű lakáséttermemet Budakeszin. Kitárnám a kertem felé: helyi művészeket hívok majd, afféle „garázsfesztivált” tervezek. Lehet, hogy az elején csak harmincan leszünk. De azt vallom: már egy ember is képes világot formálni.

Lányom 12 éves; fiam 8 esztendős.

Elérhetőségei:

E-mail: hajni.denes@gmail.com

Skype: ujszaszi.denes