Bincze Bea

Értékrendet formálunk

Bincze BeaSzámomra mindig is fontosak voltak olyan ügyek, amelyek révén alakíthatjuk szűkebb és tágabb közösségünket. Olyan ügyek, amelyeknek a társadalmi képviselete igazán lényeges. Ilyen akár az esélyegyenlőség is. Ugyanakkor a tudás menedzselésére is – korábban például a GE mentoringprogramjában vettem részt – szükség van az állandó megújuláshoz. Mindkét szempontnak közösségi, társadalmi és vezetői fóruma a PWA. Országos hálózattá szeretnénk fejleszteni.

A PWA kölcsönösen támogató szervezet, segítő azok felé is, akik a karrierjüket még most alakítják. A karriertámogatás formája – túl a tapasztalatcserén, szakmai figyelmen, networkön – az egészen egyedülálló mentorprogramunk is. Én a hosszú távú értékrend-formálásban hiszek. Ezért csatlakoztam a PWA-hoz, ahova amúgy Katona Melinda hívott. Kicsit mindannyian egymás mentorjai vagyunk itt.

A PWA filozófiája nem a „valami ellen” szemléletet, hanem a „valamiért” gondolkodást követi. Pozitív célokat tűzünk ki. Például a Férfi Menedzser-díjunk is arról szól: ha kölcsönösen figyelünk egymásra, támogatást és esélyt adunk a másiknak, az együttműködés a siker minőségét is emeli.

Mentor vagyok, üzleti coach, tréner. Másrészt elég sok önkéntes tevékenységem is van. A Toastmasters Budapest egyik vezetőjeként pedig a vezetői kommunikációs készségeket fejlesztem – és erősítem az önbizalmat.

Egy fiam van, 12 éves.

Elérhetőségei:

Mobil: + 36 30 94 87 528

E-mail: haromb3@gmail.com

Skype:

LinkedIn: Bincze Bea