Bassa Judit

Marketing és belső kommunikációs vezetőBassa_Judjit

Egy embert, egy közösséget, egy társadalmat is jellemez: milyen kérdéseket tesz fel, milyen problémákat azonosít. A PWA olyan hölgyek közössége, ahol a szürkeállomány-koncentráció a felvetődő kérdések megoldásában előremozdít. Ez erőt ad, energiát. És inspirál. Miközben szembesülünk azzal is: bizonyos szakmai problémákkal nem vagyunk egyedül.

Majdnem tíz éve, 2006-tól vagyok részese a PWA-nak. De valójában csak 2014 szeptemberében csatlakoztam az egyesülethez. Ugyanis megváltozott az egész. Tíz évvel ezelőtt még az volt a PWA célja, hogy az itt tartózkodó külföldi cégvezetők feleségei klubszerűen összejárjanak. Katona Melindával a PWA viszont a magyar női vezetők ambícióját erősíti.

Magyarországon a különféle vállalatok vezetőségében soha nem volt erős a nők helyzete. Ebben próbál a PWA előremutató lenni szakmailag, a pozitív példák, a tudás megosztásával. Kétségtelen: arra a kohézióra, amely a PWA közösségét működteti, komoly szükség van idehaza. Az pedig egészen egyedi, amit a PWA felelősen felvállal: igyekszik tudással, gondolkodással, figyelemmel és adott esetben kapcsolatokkal támogatni a hölgyeket – de urakat is, ebben is egyedülálló női szervezet a PWA, hogy bevonja a férfiakat is –, hogy a megálmodott céljaikat elérjék. Vagy fölkarolja azokat, akik úgy érzik, nekik támogatásra van szükségük a vállalásaikban.

A PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. irodavezetője vagyok.

Lányom 18,  fiam 16 esztendős.

Elérhetőségei:

Mobil: +36 70 338 6211

Email: bassa.judit@gmail.com

Skype: juditbassa

LinkedIn: linkedin.com/in/JuditBassa