Batta Karina: Pániktól-Vezetőig

A vezetővé válásom története 2015 évben kezdődött amit megelőzött egy pánikbetegség társulva depresszióval…….

Akkor valami csoda folytán kezdtek beáramlani az életembe a ,,csodák”,és a megoldások, a feladatok Önmagam megismerésére, Önmagam felfedezésére és az Önszeretet gyakorlására, ami hétről hétre vezetett engem, mint a finom áramlás. Ahogy látták rajtam a változást…. elkezdtek csatlakozni a csoportomba és követni. Csak reálisat szeretnék mondani, ha azt mondom hogy több száz ember életére voltam azóta pozitív hatással testi-lelki-szellemi szinten és a mai napig nagyon sokan élik az életmódot, hagyják magukat finoman vezetni.

Ezért hálás vagyok nagyon. Mert nem csak a saját gyógyulásom következett be ezáltal, hanem a másoké is.

Ezért a mottóm ,,Az életem egy nyitott könyv, Az életemet tanítom”


A szakmai háttérről és az elvégzett tanulmányaimról most nem szeretnék beszélni. Ami a legfontosabb, hogy az évek során megtanultam a gyakorlatban inkább (elméletben az iskolában psichológián), hogy kell az emberekkel bánni, mire vágynak a legjobban, mi hiányzik Nekik a legjobban és ezáltal több új irányzatot tűztem ki a vállalkozásomra vonatkozóan. Egy ilyen például a #háziAnyu alatt meghúzódó szándék csomagom, ami anyukáknak, és apukáknak is egyaránt szól, azoknak akik tudnak azonosulni ezzel a házi asszony, Anya de azért Nő is és legfőképp boldog, vidám de néha szomorú és nehéz szereppel.

Nagyon szorosan össze függ az Életvitel vezető hivatásommal, amit ahogyan már említettem élek és tanítok,mert itt meg is mutatom Magunkat a családommal. (Nincs titok)😊